Θετικοί στον κορονοϊό ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η σύντροφός του

0
125

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης νόσησε από κορονοϊό, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς ανέφερε πως νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες στο “Σωτηρία” λαμβάνοντας οξυγόνο και αντιική θεραπεία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: Μετά από 10 μέρες στο “Σωτηρία”, οξυγόνο και αντιική θεραπεία, αύριο βγαίνω, θα σας γράψω για όλες τις ηλίθιες πλάνες αρνητών, αντιεμβολιαστών, για τους πολιτικούς τυχοδιώκτες γύπες. Η Δημόσια Υγεία είναι οι άνθρωποι της και αγωνίζονται πρωτίστως ενάντια στην ανθρώπινη βλακεία”.

Θετική και η σύντροφός του

 Από κορονοϊό νόσησε και η σύντροφός του, Τζούλια Παπαδοπούλου, η οποία νοσηλεύεται επίσης στο “Σωτηρία”. Η ανάρτησή της συγκλονίζει.

“Δεκαέξι ολόκληρες ημέρες άρρωστη με κόβιντ και πνευμονία, οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο, ξαφνικά από το δωμάτιο μου στα επείγοντα, με οξυγόνο 24/7 και φουλ φάρμακα. Ακόμη, βρίσκομαι εδώ, στην Δ Πνευμονολογική του Σωτηρία, οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι υπέροχοι όλοι, ήρωες. Με προσέχουν πολύ. Πέρασα ίσως την χειρότερη περίοδο της ζωής μου χωρίς υπερβολή, δύο βράδια νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω, ήταν εφιαλτικά. Ξυπνάω νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη που αναπνέω κανονικά. Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. Σεβαστείτε την ζωή σας και τις ζωές των άλλων.  Ευχαριστώ τους φίλους μου και τις φίλες μου που με γέμισαν με μηνύματα αγάπης αυτές τις ημέρες, μου έστειλαν χυμούς και μπισκότα για να με γλυκάνουν και που με σκέφτονται διαρκώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”.

Πηγή: madata.gr