Θετικός στον κορονοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι

0
52

 Ο Βαλεντίνο Ρόσι, εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto GP, που έχει το προσωνύμιο «γιατρός», βρέθηκε θετικός στον Covid19.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο διάσημος Ιταλός αναβάτης , δεν γλίτωσε από την πανδημία και ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Instagram πως σε τεστ που του έγινε βρέθηκε θετικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 41χρονος αναβάτης έκανε ένα πρώτο τεστ το οποίο ήταν αρνητικό, όμως, στο δεύτερο βρέθηκε θετικός. Μάλιστα ανέφερε πως έχει χαμηλό πυρετό και νιώθει αδύναμος, ενώ έχει μπει ήδη σε καραντίνα.

Το ποστ του Ρόσι στα social media: “Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλα μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό οπότε κάλεσε τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τέστ. Το γρήγορο τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη.

Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίο το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Aragon. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Aragon για να είμαι εκεί. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ότι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολο και παρότι το τεστ που έκανε την Τρίτη ήταν αρνητικό απομονώθηκα μετά την άφιξη μου από το Λε Μαν.

Παρόλα αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα”.

Πηγή: madata.gr