Θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονης στον Έβρο: Δεν είναι αυτοκτονία, λέει ο κολλητός της

0
11

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Έβρου, από τον χαμό της 28χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα βάθους 30 μέτρων, έχοντας τραύματα από μαχαίρι στην καρδιά και στα χέρια.

Οι Aρχές χαρτογραφούν τις τελευταίες κινήσεις που έκανε από το απόγευμα της Κυριακής (19/2), όταν έφυγε από το σπίτι, με τη μηχανή της ενώ “φως” προσπαθεί να ρίξε ο κολλητός της φίλος που μίλησε στο Star.

 Την Κυριακή (19/2) το μεσημέρι η 28χρονη κοπέλα είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο στο Τυχερό ‘Εβρου και μάλιστα ήταν ευδιάθετη.

Στα μηνύματά της, έγραφε στον φίλο της: “‘Εχει πολύ ωραία μέρα, δε θες καφέ στο χέρι, άραγμα πουθενά έξω…; Μπαλίτσα καφεδάκι το μεσημέρι”.

“Θα συναντιόμασταν στο γήπεδο
“‘Εφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και τής είπε θα έρθει” είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης.

Η ώρα περνούσε και η 28χρονη δεν εμφανιζόταν. Τότε οι φίλοι της άρχισαν να την αναζητούν. Την ίδια στιγμή η οικογένειά της, τήν έψαχνε στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι που ο θείος της ήρθε αντιμέτωπος με μια εικόνα που δεν ήθελε να πιστέψει. Το κορίτσι ήταν πεσμένο και νεκρό σε μια χαράδρα 40 μέτρων, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της και δίπλα η μηχανή της.

  Ερωτηθείς για το σενάριο της αυτοχειρίας, ο φίλος της απαντά: “Όχι, όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω”.

Για το αν είχε τσακωθεί με κάποιον πρόσφατα ή αν είχε υπάρξει ένταση με κάποιον, είπε: “Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ηταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι”.

Τα δύο ερωτήματα
Η Αστυνομία αναζητά μαρτυρίες από την περιοχή που να απαντούν σε δυο ερωτήματα;

  • Αν ήταν μόνη της πάνω στη μηχανή
  • Αν συνάντησε κάποιον στην διαδρομή

Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

“Δεν πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο να αυτοκτόνησε, δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Με τη δουλειά της, με πολλά ενδιαφέροντα, με φίλους, με τους γονείς της”, είπε η θεία της 28χρονης.

  Η κοπέλα ήταν πάντα χαμογελαστή. Σπάνια υπήρχε η θλίψη στο πρόσωπό της. Ειδικά το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ χαρούμενη, είχε μάλιστα αναλάβει και την διοργάνωση του τοπικού καρναβαλιού.

Είχε σπουδάσει γεωπόνος και σπούδαζε αμπελουργία. Βοηθούσε τους γονείς της στα χωράφια και της άρεσε η επαφή με τη φύση και να είναι με κόσμο.

Πηγή: madata.gr