Θρήνος στη Δράμα: Κατέληξε και δεύτερη νοσηλεύτρια από κορονοϊό

0
50

Βαρύ πένθος στη Δράμα, καθώς κατέληξε από κορονοϊό ακόμα μια νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου της πόλης. Πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό ακόμα μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου της πόλης.

Το νέο θύμα της πανδημίας από το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας είναι η 59χρονη Σοφία, η οποία υπηρετούσε στο νοσηλευτικό κέντρο για 38 χρόνια. Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν μέσω μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα την άτυχη 59χρονη που έφυγε “χτυπημένη” από τον ιό με τον οποίο ερχόταν αντιμέτωπη καθημερινά.

“Θα είναι πάντα στις καρδιές μας”

“Η οικογένεια του Νοσοκομείου Δράμας έχασε ακόμη έναν άνθρωπό της. Η Σοφία έφυγε από κοντά μας γεμίζοντας θλίψη τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους της. Η Διοικήτρια και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την συμπαράστασή μας στους οικείους της αγαπημένης μας, η οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και επαγγελματισμό στο Νοσοκομείο μας για χρονικό διάστημα 38 ετών. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι Σοφία!”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η διοικήτρια του νοσοκομείου, Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου.

Σε άλλα αποχαιρετιστήρια μηνύματα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αναφέρουν ότι πλέον η Δράμα που μετρά πολλούς νεκρούς από τον κορονοϊό και βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας, θα είναι φτωχότερη.

“Καλό ταξίδι Σοφία . Σπανίζουν άνθρωποι με καρδιά σαν και την δική σου..τα λόγια φτωχά από εδώ και πέρα…..” αναφέρει ένα ακόμα από τα δεκάδες μηνύματα στο Facebook.

Σοκ στη Δράμα από τους θανάτους των νοσηλευτριών

Πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό και η 52χρονη Άννα, νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Δράμας όπως και η 59χρονη Σοφία.

Η Άννα ήταν μέλος της Παραδοσιακής Χορῳδίας του Λυκείου Ελληνίδων της πόλης με ενεργή συμμετοχή σε πρόβες και συναυλίες εντός κι εκτός Ελλάδας σύμφωνα με ανάρτηση Περιφερειακού Συμβούλου της Δράμας, στην οποία τη χαρακτηρίζει ως έναν “γλυκύτατο άνθρωπο της θυσίας και της προσφοράς”.

Πηγή: madata.gr