Θρήνος στο Παρίσι: Βρέθηκε τρίχρονη νεκρή μέσα σε πλυντήριο

0
18

Τον θάνατο ενός 3χρονου κοριτσιού ερευνούν οι αρχές του Παρισιού. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο πλυντήριο ρούχων του διαμερίσματος της οικογένειας.

Η έρευνα για τα αίτια θανάτου του παιδιού, το οποίο εντοπίστηκε στο βορειοανατολικό Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης, ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Μια ειδική μονάδα για την προστασία των ανηλίκων ηγείται της έρευνας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Όπως εξηγεί ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Bfmtv, ο πατέρας του θύματος ήταν εκείνος που βρήκε το παιδί νεκρό μέσα στο πλυντήριο ρούχων, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο. Η πόρτα όμως του πλυντηρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, φέρεται να κλείνει αυτόματα.

Σημειώνεται πως οι έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης ήταν πολύωρες και συμμετείχαν συγγενείς του παιδιού.

Το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της Birminghammail, φέρεται να βρέθηκε ζωντανό. Και άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας μία ώρα αργότερα.

«Με μια πρώτη ματιά, το κορίτσι δεν φέρει σημάδια ξυλοδαρμού», δήλωσε αστυνομική πηγή στο Bfmtv υπό τον όρο της ανωνυμίας. Οι διασώστες που έφτασαν στον τόπο της ανακάλυψης δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν το κορίτσι.

Η εισαγγελία, πάντως, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Parisien» σύμφωνα με το οποίο το παιδί βρέθηκε ζωντανό στο πλυντήριο ρούχων από τον 48χρονο πατέρα του και ένα άλλο μέλος της οικογένειας και πέθανε σε μονάδα επείγουσας περίθαλψης μία ώρα αργότερα.

πηγή: in.gr

Πηγή: madata.gr