Θύμα διάρρηξης υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ –  «Δεν αποκλείω απόπειρα εκφοβισμού»

0
42

Διάρρηξη σημειώθηκε το Σάββατο στις παρυφές της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή. 

Θύμα της διάρρηξης ήταν η υποψήφια στην Ά Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Χριστιά. 
 
«Μου έκανε εντύπωση που δεν άνοιξαν ντουλάπια στην κουζίνα. Έχουν βγάλει όλους τους φακέλους με τα χαρτιά μου, ότι είχα στις ντουλάπες με έγγραφα. Θα μπορούσαν να πάρουν το laptop μου και δεν το πήραν. Θα μπορούσαν να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και δεν την πήραν, παρά το γεγονός ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο να το κάνουν. Δεν πήραν και τίποτα από τα μπιζού μου που ήταν ασημένια. Μου έκανε τρομερή εντύπωση για το τι δεν πήραν, ενώ θα μπορούσαν» λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στο GRTimes.

Όπως επισημαίνει η κ. Χριστιά, αντιλήφθηκε τη διάρρηξη τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, καθώς από την προηγούμενη ημέρα έλλειπε στο Ρετζίκι και ήταν στο σπίτι της κόρης της.

 Η βουλευτής εκτιμά πως η διάρρηξη πρέπει να έγινε το διάστημα από το χθες το πρωί έως το απόγευμα, λέγοντας μάλιστα πως στην είσοδο της πολυκατοικίας, στο κουδούνι της και μόνο σε αυτό, αν και δεν γράφει το δικό της επίθετο, το σημείο έχει μια γραμμή μαύρη και φαίνεται σαν μαρκαρισμένο.

Η ίδια ρώτησε τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας και τα γειτονικά διαμερίσματα, μήπως τυχόν είδαν κάτι το ύποπτο, αλλά από όσα της είπαν, κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Το διαμέρισμα της είναι στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, χωρίς να έχει υπάρξει απόπειρα διάρρηξης, ούτε στον 1ο, ούτε στον 3ο όροφο, ένδειξη που δείχνει πως είχε στοχοποιηθεί μόνο το σπίτι της, με την υποψήφια βουλευτή να αναφέρει πως όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι πλούσια και δεν κρύβει τίποτα.

  «Δεν αποκλείω απόπειρα εκφοβισμού»

«Δεν αποκλείω τίποτα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κατέβασαν όλα τα έγγραφα μου. Εργάζομαι στον ΟΚΑΝΑ και είμαι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει κάποια άλλη δραστηριότητα. Είναι πολύ περίεργη αυτή η διάρρηξη. Μπορεί να είναι για εκφοβισμό; Δεν ξέρω ακόμα. Πάντως, επειδή λέω πολλές αλήθειες και σε άρθρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον κάποιοι ενοχλούνται πολύ. Αυτό πιστεύω εγώ» δήλωσε η Ελένη Χριστιά.
 
 

Πηγή: madata.gr