Τι συμβαίνει με την 14χρονη Ραφαηλία; Η επικοινωνία με συγγενείς και η σχέση με 21χρονο

0
70

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 14χρονης στην Ξάνθη. Το κορίτσι αγνοείται από τις 24 Αυγούστου και έχει εκδοθεί Missing Alert.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε το κορίτσι περιέγραψε ο θείος της ανήλικης, Αθανάσιος Ελευθεριάδης. «Από τις 24 Αυγούστου, ζήτησε χρήματα από τη γιαγιά της να πάει να φάει κάτι. Η γιαγιά της, της είπε πάμε μαζί και η μικρή της είπε, “κατεβαίνω κι έλα”. Μέχρι να κατέβει η γιαγιά η Ραφαηλία είχε γίνει… καπνός», πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στο Open.

«Γνωρίζουμε ότι είχε μία σχέση και είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό. Εκεί επικεντρωνόμαστε. Μέχρι και την περασμένη Τετάρτη είχαμε επικοινωνία, μέσω τρίτων, είχαμε μια επικοινωνία και μας είπε στο τηλέφωνο πως είναι καλά, αλλά όχι που βρίσκεται. Ο φίλος της είναι 21 ετών», πρόσθεσε ο θείος της 14χρονης.

«Το κορίτσι έχει απαχθεί», ανέφερε από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας. Τόνισε πως  από τις 24 Αυγούστου που κατέβηκε από το σπίτι της με κάποια… τεχνάσματα, δεν έχει επιστρέψει στην οικεία της».

Πηγή: madata.gr