Την επόμενη φορά που θα πάω να ενοικιάσω κάποιο σπίτι θα πάρω μαζί μου τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη

0
60

Επίθεση προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την βίλα στο Σούνιο έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσα από την συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη. 

Όπως είπε τα δημοσιεύματα ήταν ενορχηστρωμένη επίθεση με κιτρινισμούς καθώς ο ίδιος τα έχει “όλα δημόσια και διαφανή”. «Το σπίτι αυτό ήταν για 10 χρόνια ήταν ανεκμετάλλευτο. Ήταν σημαντική για μένα η δυνατότητα να έχω ένα σπίτι εκεί γιατί ήθελα να είμαι κοντά με την οικογένειά μου. Δίνω 6.000 ευρώ τον χρόνο κατόπιν συμφωνίας που έκανα με τον ιδιοκτήτη, όλα τα στοιχεία τα έδωσα στη δημοσιότητα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Την επόμενη φορά που θα πάω να ενοικιάσω κάποιο σπίτι θα πάρω μαζί μου τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη – Τώρα είναι η σειρά του κ.Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις και να δώσει στη δημοσιότητα τα ενοίκια που αφορούν τον ίδιο. Θα φέρουμε τροπολογία που θα υποχρεώνει τους πολιτικούς να δηλώνουν την πορεία των δανείων τους», πρόσθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός. 

«Ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει στη δημοσιότητα το ενοίκιο που πληρώνει στο σπίτι του στον Λυκαβηττό»; Διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Για τα εξώδικα στους δημοσιογράφους 

«Δεν είμαι υπέρ της ποινικοποίησης του τύπου αλλά πρέπει να δώσουν απάντηση για τη συκοφάντηση», είπε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: madata.gr