Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις για άρση των περιορισμών στον αθλητισμό

0
112

Προχωρά ο σχεδιασμός για την επιστροφή στην κανονικότητα και στον χώρο του αθλητισμού.

Σήμερα (28/4) ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε τηλεδιάσκεψη με περισσότερους από 130 φορείς για να αποφασιστεί το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σχετική τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Αυγενάκη και αύριο Τετάρτη (29/4, 11.30 π.μ.) με τους Δημάρχους, τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους, υπευθύνους για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Όλα όσα θα αποφασίστηκαν σήμερα και εκείνα που θα αποφασιστούν αύριο θα παρουσιαστούν την Πέμπτη (30/04) από τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα ανακοινώσει το αναλυτικό πρόγραμμα επιστροφής του αθλητισμού στη χώρα μας.

Υπενθυμίζουμε ότι από την Δευτέρα 4 Μαΐου θα επιτραπούν οι προπονήσεις σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους για τα ατομικά αθλήματα, με προτεραιότητα στους πρωταθλητές μας που είτε έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε την διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες.

Τη σχετική λίστα ετοιμάζει η Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ και θα παραδοθεί στην ΓΓΑ για να ενημερωθούν οι αντίστοιχες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όλες οι υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες θα επιστρέψουν σταδιακά, μέσα από συγκεκριμένους κανόνες και βήμα βήμα.

Πηγή: madata.gr