Τήνος: 93χρονος σκότωσε το διευθυντή της σχολής Αγιογραφίας – Άγριο έγκλημα για μια θέση πάρκινγκ

0
82

Αμετανόητος μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 93χρονος συνταξιούχος στη Τήνο, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή…πάρκαρε το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 52χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα».

Καβγάδιζαν συχνά
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Αντιθέτως, το θύμα ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος από οικογένεια αγιογράφων που πλήρωσε με τη ζωή του την εμμονή του γείτονά του.

Σημειώνεται πως το 52χρονο θύμα είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 90χρονο, ενώ φαίνεται να καβγάδιζαν συνεχώς για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Ο 52χρονος είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Πηγή: madata.gr