Τον πήγαν στο σπίτι του και βρήκαν τον δολοφονημένο συγκάτοικό του

0
56

H αστυνομία συνέλαβε έναν δολοφόνο αφού ανακάλυψε τον νεκρό συγκάτοικό του.

Ο 22χρονος Arkadisuz Kaczmarek σκότωσε τον 47χρονο Slawomir Kulesza, στο λιμάνι του Ellesmere στην  Μ. Βρετανία, την 1η Μαΐου σε μια βίαια επίθεση με μαχαίρι.

Τον σταμάτησε η αστυνομία με αίμα στα ρούχα του, αφού έφυγε από το σπίτι του.

Τα πλάνα της αστυνομικής κάμερας κατέγραψαν τη στιγμή που τον οδήγησαν στο σπίτι και πριν επιτρέψει στους αστυνομικούς να εισέλθουν στο σπίτι τους είπε ότι ο συγκάτοικός του κοιμόταν.

Ένας αστυνομικός έψαξε στον επάνω όροφο του ακινήτου και ανακάλυψε νεκρό τον 47χρονο σε μια λίμνη αίματος στην κουζίνα.

Ο Kaczmarek μαχαίρωσε τον Kulesza σε μια βίαιη επίθεση.

Οι Πολωνοί συγκατοικούσαν από τον Φεβρουάριο.

Τη νύχτα της επίθεσης, και οι δύο άντρες είχαν πάει στο σούπερ μάρκετ Westminster Convenience Store στην Westminster Road στις 10.45μμ, όπου ο Kaczmarek αγόρασε ένα μπουκάλι βότκα.

Τότε εμφανίστηκαν σε κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και σε κάμερες ασφαλείας στους δρόμους που οδηγούσαν προς και από το σπίτι τους.

Αφού επέστρεψαν στο σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση, τα στοιχεία του GPS δείχνουν ότι ο Kaczmarek έφυγε από το σπίτι στις 1.05 π.μ.

Έριξε ένα μαχαίρι κουζίνας σε ένα δρομάκι από το Conservative Club στην Church Street λίγο μετά, αφού ανέβηκε σε έναν φράκτη υψηλής ασφάλειας.

Το μαχαίρι βρέθηκε με λεκέ αίματος και DNA που ταιριάζει με εκείνο των Kulesza και Kaczmarek.

Ο Kaczmarek εμφανίστηκε στη συνέχεια στην κάμερα ασφαλείας να κοιμάται, στον κήπο ενός σπιτιού στο Worcester Walk στις 1.27πμ.

topontiki

Πηγή: madata.gr