Τραμπ: Μετά την ήττα στις εκλογές, έρχεται το διαζύγιο από τη Μελάνια;

0
20

Μετά την εκλογική ήττα, πληροφορίες φέρουν τον Ντόναλντ Τραμπ να χάνει και τη σύζυγό του, καθώς πρώην βοηθός της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου η Μελάνια Τραμπ να ζητήσει διαζύγιο.

Το 2016 φέρεται η Μελάνια να ξέσπασε σε κλάματα όταν πληροφορήθηκε για τον εκλογικό θρίαμβο του Ντόναλντ Τραμπ το 2016. “Ποτέ δεν περίμενε ότι θα κέρδιζε” αποκάλυψε μία φίλη της. Η Μελάνια περίμενε πέντε μήνες προτού μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον, με τη δικαιολογία ότι ο γιος τους Μπάρον έπρεπε να τελειώσει το σχολείο.

Η πρώην βοηθός της, Στέφανι Γουόλκοφ, υποστήριξε ότι η Μελάνια διαπραγματευόταν ένα μετα-γαμήλιο συμφωνητικό προκειμένου ο Μπάρον να πάρει ίσο μερίδιο από την περιουσία του Τραμπ. Η Γουόλκοφ υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε χωριστές κρεβατοκάμαρες στον Λευκό Οίκο και πως ήταν ένας γάμος “συναλλαγής”.

Επίσης, η συνάδελφός της, πρώην βοηθός Ομαρόζα Μανιγκόλτ Νιούμαν, υποστήριξε ότι ο 15χρονος γάμος του ζεύγους έχει τελειώσει: “Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό μέχρι να χάσει το γραφείο ώστε να μπορεί να τον χωρίσει. “Αν η Μελάνια τολμούσε να τον ταπεινώσει και να τον εγκαταλείψει ενώ ήταν ακόμη στην εξουσία, εκείνος θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει” είπε η ίδια.. Παρά τις παγωμένες, δημόσιες στιγμές τους, η 50χρονη Μελάνια έχει υποστηρίξει ότι έχει τέλεια σχέση με τον 74χρονο σύζυγό της. Παράλληλα, επιμένει ότι ποτέ δεν διαφωνούν. Το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχε υπογράψει ο Τραμπ με τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μαπλς της απαγορεύει να εκδώσει βιβλίο ή να δώσει πληροφορίες ή συνεντεύξεις κρίσιμες για εκείνον. Δικηγόρος είπε ότι πιθανόν και η Μελάνια να έχει υπογράψει παρόμοιο κώδικα σιωπής. Αρκετές φορές τους έχουμε δει, πάντως, σε επίσημες ή δημόσιες εμφανίσεις τους η Μελάνια να τον αποφεύγει και να σπρώχνει μακριά το χέρι του όταν εκείνος πάει να πιάσει το δικό της. Χαρακτηριστική είναι, ακόμη, η στιγμή από την ορκωμοσία του πριν από τέσσερα χρόνια όταν εκείνος δεν την κοιτούσε, που το πρόσωπό της πήρε έκφραση δυστυχισμένη κάνοντας μόδα το hashtag #freemelania.

Τα σενάρια ότι ο γάμος Ντόναλντ και Μελάνια πνέει τα λοίσθια το τελευταίο διάστημα είχαν πυροδοτηθεί απόφαση της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας να μη μιλήσει καθόλου για την υποψηφιότητα του συζύγου της για την προεδρία των ΗΠΑ.

Μελάνια – Τραμπ: Τα βίντεο με τις στιγμές αμηχανίας

Προς επιβεβαίωση του σεναρίου ότι Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια δεν τα πάνε καλά εδώ και πολύ καιρό έρχονται τα βίντεο που δείχνουν αμηχανία, ακόμα και αποστροφή ανάμεσά τους…

Η τελευταία φορά που έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο, ήταν στο ντιμπέιτ μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν, τον Οκτώβριο.

Στο τέλος του ντιμπέιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ έπιασε από το χέρι τη σύζυγό του για να φύγουν από τη σκηνή, δείχνοντας πως είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, με τη Μελάνια, όμως, να το τραβά επιδεικτικά.

Στο παρακάτω βίντεο, ο πλανητάρχης φαίνεται να πλησιάζει για να πιάσει το χέρι της Μελάνια, ενώ εκείνη το αποφεύγει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, εν μέσω των αναταραχών στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, είχαν επισκεφθεί το Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’. Ο Τραμπ νωρίτερα, είχε επισκεφθεί, συνοδεία αστυνομικών και ελεύθερων σκοπευτών, την εμβληματική αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στο Πάρκο Λαφαγιέτ, προκαλώντας τις αντιδράσεις κάποιων θρησκευτικών ηγετών.

Ο Τραμπ και η Μελάνια πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’, και στέκονταν σιωπηλοί χωρίς να κάνουν κανένα σχόλιο. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φορούσε μαύρο φόρεμα και μαύρα γυαλιά ηλίου και ήταν σιωπηλή και… αγέλαστη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχθηκε -για μία ακόμα φορά- παρατήρηση από τον σύζυγό της. Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο από την επίσκεψη, ο Αμερικανός πρόεδρος γυρίζει… με τρόπο προς τη σύζυγό του και της λέει να χαμογελάσει για τους φωτογράφους. Έτσι, η Μελάνια “φορά” ένα… γρήγορο και άτονο χαμόγελο, και στη συνέχεια αποχωρούν.

Πηγή: madata.gr