Τραμπ: Πολύ καλά στην υγεία του ο πρόεδρος λέει ο γιατρός του

0
26

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύ καλά στην υγεία του, δήλωσε ο γιατρός του Σον Κόνλεϊ. Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος τα πάει πολύ καλά είπε ο γιατρός του σε ενημέρωση των δημοσιογράφων. Όπως αναφέρθηκε χθες, σε συνεννόηση με αυτή την ομάδα, πρότεινα να φέρουμε τον πρόεδρο στο νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο για την παροχή υπερσύγχρονης παρακολούθησης και ενδεχόμενης περίθαλψης που μπορεί να χρειαστεί, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, ανταποκριτή του Open Tv στην Ουάσιγκτον, είπε επίσης πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει μπει σε οξυγόνο, και δεν έχει δυσκολία στην αναπνοή ή το περπάτημα λόγω κορονοϊού.

«Τον παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά για τυχόν ενδείξεις επιπλοκών είτε από την ασθένεια του κορονοϊού είτε από τις θεραπείες που συνταγογραφούμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση της υγείας του». «Είναι σε εξαιρετική κατάσταση» πρόσθεσε. Ο Ντούλεϊ πρόσθεσε πως οι καρδιακές, νεφρικές και ηπατικές λειτουργίες του Προέδρου ήταν φυσιολογικές σήμερα το πρωί.

Την ίδια ώρα, μια πηγή εξοικειωμένη με το θέμα ανέφερε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ξυπνήσει και εργάζεται στο γραφείο του στη σουίτα του στρατιωτικού νοσοκομείου Walter Reed όπου νοσηλεύεται, ενώ εξακολουθεί να παρουσιάζει δέκατα.

Πηγή: madata.gr