Τραγωδία στη Ρόδο: Ανήλικοι οι δύο νεκροί που έκαναν kitesurfing – Μία σύλληψη

0
42

Τραγικό θάνατο βρήκαν ανοιχτά της Λίνδου στη Ρόδο, δύο ανήλικα παιδιά, ενώ ένα τρίτο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Ροδιακής» οι τρεις ανήλικοι ήταν τουρίστες που κι έκαναν kitesurfing όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να πέσουν από μεγάλο ύψος σε βραχονησίδα που βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία αδέρφια βρετανικής καταγωγής. Τα παιδιά που σκοτώθηκαν φέρεται να ήταν 13 και 15 ετών ενώ ο τραυματίας περίπου 17.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το ένα από αυτά τα παιδιά και οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος στη Λίνδου που βρίσκεται επί τόπου, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει προσωπικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Νικήτας Βενιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από τους λιμενικούς ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

https://www.cnn.gr

Πηγή: madata.gr