Τρίκαλα: Είναι αθώος, αλλά αν είναι ένοχος να τιμωρηθεί, λέει ο πατέρας του αστυνομικού

0
131

Σίγουρα μας εκθέτει και μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο γιος μου είναι αθώος, δε θα ήμουν εδώ αν πίστευα κάτι διαφορετικό, ούτε θα μιλούσα. Θέλω να τον βοηθήσω με όλα τα νομικά μέσα. Εάν είναι ένοχος να τιμωρηθεί, τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αστυνομικού που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του.

Ο πατέρας του αστυνομικού, μιλώντας στο Star, είπε ότι πιστεύει ότι το παιδί του είναι αθώο, ωστόσο σε περίπτωση που αποδειχθεί το αντίθετο ζητά να του επιβληθεί η ποινή που του αξίζει.

Η κοινωνία των Τρικάλων είναι συγκλονισμένη μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα ότι του παιδιού για τον 29χρονο εν διαστάσει σύζυγός της και αστυνομικό.

Ο αστυνομικός που αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη, αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου η 4χρονη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, μιλώντας και αυτός στο Star, ανέφερε ότι ο εντολέας του δηλώνει αθώος και αρνείται κατηγορηματικά αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Πηγή: madata.gr