Τροχαίο στην Κρήτη: Νέα στοιχεία για το πότε έγινε το τραγικό δυστύχημα

0
54

Νέα δεδομένα έχουν ανακύψει από τις έρευνες του Τμήματος ΒΟΑΚ για το φοβερό τροχαίο στο Μπαλί, με θύματα τον 42χρονο Νάθαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του, και την 32χρονη Σβέτα που δίνει μάχη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

 
Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι αν και οι τελευταίες εκτιμήσεις τοποθετούσαν χρονικά το τροχαίο το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Απριλίου, τελικά τα νεότερα στοιχεία παραπέμπουν νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Υπήρχε μαρτυρία ιδιοκτήτη μάντρας οχημάτων στο Ρέθυμνο, τον οποίο επισκέφθηκε το ζευγάρι την Δευτέρα, ότι ο Νάθαν και η Σβέτα, αφού συζήτησαν για κάποια αγοραπωλησία, αποχώρησαν από τον χώρο του μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας.  Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ζευγάρι (με το οποίο διατηρούσε και φιλικές σχέσεις), κατευθύνθηκε για εθνική προκειμένου να πάρει το δρόμο της επιστροφής για Ιεράπετρα. Έτσι υπολόγισε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4 το μεσημέρι, όπως γράφει το cretalive.gr.

Ωστόσο από την έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι το ζευγάρι διανυκτέρευσε σε κατάλυμα στην περιοχή του Αποκόρωνα και αναχώρησε για Ιεράπετρα νωρίς το πρωί της Τρίτης. Η προανάκριση διεξάγεται με μεγάλη προσοχή καθώς έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος, κρίσιμος για την άντληση σημαντικών στοιχείων για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας.

Αν και το Τμήμα ΒΟΑΚ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, μέχρι στιγμής τα στοιχεία που υπάρχουν παραπέμπουν στην εκδοχή της εκτροπής. Να σημειωθεί ότι η 32χρονη παραμένει σε καταστολή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει σε αυτήν την κατάσταση μέχρι και την Παρασκευή οπότε και θα υπάρξει νεότερη εκτίμηση της κατάστασης και των δεδομένων για τις περαιτέρω ενδεδειγμένες ιατρικά ενέργειες.

Πηγή: madata.gr