Τρομακτικό δυστύχημα από ντόμινο με ράφια σε σούπερ μάρκετ. Νεκρή 21χρονη εργαζόμενη

0
52

Συγκλονίζουν οι εικόνες από εργατικό δυστύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες σε σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μια 21χρονη εργαζόμενη.

Συγκεκριμένα, από την μια στιγμή στην άλλη, σημειώθηκε «ντόμινο» στα υψηλά και γεμάτα προϊόντα ράφια, τα οποία και άρχισαν να καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα.

Από το δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην πόλη Σάο Λουίς στη Βραζιλία τραυματίστηκαν ακόμη οχτώ άνθρωποι, υπάλληλοι και πελάτες του σούπερ μάρκετ.

Στο βίντεο φαίνονται τα ράφια να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο με τις αρχές να διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστύχηματος.

Η πρώτη εκδοχή θέλει να έχει γίνει λάθος χειρισμός με γερανό.

Η νεκρή είναι η 21χρονη Ελάν ντε Ολιβέιρα Ροντρίγκεζ, η οποία είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο σούπερ μάρκετ πριν από τρεις μήνες.

Όπως αναφέρει η dailymail, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ενώ το σούπερ μάρκετ ήταν γεμάτο από πελάτες.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος και οι πελάτες ευτυχώς κατάφεραν και πρόλαβαν να απομακρυνθούν, όταν άρχισαν να ακούγονται δυνατοί θόρυβοι και στην συνέχεια να καταρρέουν τα ράφια το ένα μετά το άλλο.

Πηγή: madata.gr