Τσιάρτας για την παρουσία Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο του ’21- Αηδιάζω

0
68

Ενοχλημένος με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο της επανάστασης του ’21 εμφανίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος άσος έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook ότι αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω, τονίζοντας ότι δίπλα σε ονόματα όπως ο Περικλής, η Μαρία Κάλλας κι ο Γιώργος Παπανικολάου θα μπορούσαν να είναι άλλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού.

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης.

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται», αναφέρει η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα.

.newsbeast

Πηγή: madata.gr