Τσίπρας: Η Χρυσή Αυγή ανήκει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας

0
45

Στο μπλοκ του Σύριζα έξω από το Εφετείο Αθηνών, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, ενόψει της ανακοίνωσης της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει και αυτή την ετυμηγορία που πρέπει», τόνισε από το Εφετείο Αθηνών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης για την Χρυσή Αυγή.

«Επί 7 ολόκληρα χρόνια», τόνισε ο Α. Τσίπρας, «αυτό το βάρος το κουβαλούσε σχεδόν μόνη της αυτή η ηρωική μορφή η Μάγδα Φύσσα και σήμερα παίρνουμε όλοι μαζί λίγο από αυτό το άχθος για τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια».

Τόνισε ότι η ετυμηγορία του λαού της Αθήνας είναι πως «δεν είναι αθώοι για τη δράση τους, για τις δολοφονίες, τις βιαιοπραγίες, για τη δηλητηρίαση της ελληνικής κοινωνίας με μίσος και διχασμό».

«Στη συνείδηση του ελληνικού λαού όμως είναι εγκληματική οργάνωση και θα πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, έτσι όπως αρμόζουν οι αγώνες αυτού του λαού η ιστορία αυτού του τόπου», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: madata.gr