Βαρουφάκης κατά Λιμενικού: Υπήρξε υπέρβαση καθήκοντος στην Αίγινα

0
103

Επίθεση στο Λιμενικό εξαπέλυσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ για το περιστατικό στην Αίγινα ο επικεφαλής του MέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένας έλεγχος από την Αίγινα προς Πειραιά και πίσω, μόνο όταν έφτασε στο νησί κάνοντας λόγο ταυτόχρονα για υπέρβαση καθήκοντος από το Λιμενικό.

«Υπήρξε μια υπέρβαση καθήκοντος από λιμενικό είναι ξεκάθαρο ότι η βουλευτική ιδιότητα σε εξαιρεί από αυτού του είδους τον έλεγχο, είναι πάρα πολύ απλό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος είπε επίσης ότι

«Είχα κάθε δικαίωμα σύμφωνα με την ΠΝΠ να μετακινηθώ από το σπίτι μου στη βουλή και πίσω, οποιαδήποτε αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος είναι πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό».

“Δυο μέρες και νύχτες βυσσοδομούν τα συστημικά μέσα του γνωστού μνηνομιακού κατεστημένου να λοιδορηθώ επειδή τόλμησα να πάω στην ολομέλεια να παρουσιάσω και να ξεμπροστιάσω τη συνθηκολόγηση τους, τον τρόπο που πούλησαν το ευρωομόλογο που σωστά θεωρούσε ο πρωθυπουργός ότι ήταν απαραίτητο για να μην μπούμε σε ένα 5ο μνημόνιο” επισήμανε ακόμη ο κ. Βαρουφάκης.

https://www.real.gr

Πηγή: madata.gr