Βασιλιάς Κάρολος: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη

0
18

Ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκφράζοντας τη θλίψη του για την τραγωδία στα Τέμπη.

Με μήνυμα που έστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε τα συλλυπητήριά του για την τραγωδία στα Τέμπη. Η σύγκρουση των τρένων που είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς, δεν άφησε ασυγκίνητο το μονάρχη της Βρετανίας και όπως αναφέρει στο μήνυμά του «οι σκέψεις, οι προσευχές και η εγκάρδια συμπάθειά μας είναι προς όλους εκείνους που έχουν πληγεί».

«Η σύζυγός μου και εγώ ήμασταν πολύ συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι από την είδηση του φρικτού δυστυχήματος με δύο τρένα στη Βόρεια Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων εκείνων που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους», αναφέρει στο μήνυμά του ο βασιλιάς Κάρολος και προσθέτει:

«Κατά τις επισκέψεις μας στην Ελλάδα ήμασταν πάντα εντυπωσιασμένοι από την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού και οι σκέψεις, οι προσευχές και η εγκάρδια συμπάθειά μας είναι προς όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την αποτρόπαια τραγωδία».

Πηγή: tromaktiko.gr/

Πηγή: madata.gr