Βασίλισσα Ελισάβετ: Αγωνία για την υγεία της – Στο νοσοκομείο τη νύχτα

0
87

Στο κάστρο του Ουίνσδορ επέστρεψε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τις προληπτικές εξετάσεις που υποβλήθηκε χθες το βράδυ κατά την παραμονή της σε νοσοκομείο στο Λονδίνο.

Η είδηση ​​ότι η βασίλισσα θα έπρεπε να ακυρώσει το ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία είναι φυσικό να προκαλέσει ανησυχία.

Ύστερα από ιατρική συμβουλή να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες, η βασίλισσα μετέβη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης για κάποιες προκατακτικές εξετάσεις, επιστρέφοντας στο Κάστρο του Ουίνδσορ σήμερα το μεσημέρι, και έχει καλή διάθεση, ανακοίνωσε το παλάτι αργά χθες. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

 
Πηγή από το παλάτι είπε ότι η βασίλισσα έμεινε στο νοσοκομείο King Edward VII στο κεντρικό Λονδίνο για πρακτικούς λόγους. Η Ελισάβετ επέστρεψε στα καθήκοντά της χθες το απόγευμα και ασχολείται με κάποιες από τις υποχρεώσεις της, δήλωσε η πηγή.

Η Ελισάβετ πέρασε το βράδυ της Τρίτης σε δεξίωση στο Ουίνδσορ υποδεχόμενη επιχειρηματίες όπως ο Μπιλ Γκέιτς. Η βασίλισσα, μαζί με τον γιο της και διάδοχο στον θρόνο, τον 72χρονο πρίγκιπα Κάρολο, καθώς και τον εγγονό της, τον 39χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, χαιρέτισε τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ο Αμερικανός απεσταλμένος για το κλίμα Τζον Κέρι χωρίς μάσκες.

Πηγή: madata.gr