Βασίλισσα Ελισάβετ: Επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη της – Η εμφάνισή της σε ιππικό σόου

0
64

Μπορεί πριν από τρεις ημέρες η βασίλισσα Ελισάβετ να ακύρωσε την εμφάνισή της στην έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, όμως, το ιππικό σόου στο Ουίνδσορ δεν το έχανε με τίποτα!

Σύμφωνα με άρθρο στο enikos.gr η βασίλισσα  εμφανίστηκε ευδιάθετη και με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της πηγαίνοντας στο Royal Windsor Horse Show, μία από τις πιο αγαπημένες της εκδηλώσεις, την οποία δεν έχει χάσει ούτε μία φορά στα 79 χρόνια.

Η 96χρονη βασίλισσα κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου που τη μετέφερε συνομιλώντας εμφανώς ενθουσιασμένη με κάποιους παριστάμενους. Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της να μην περπατά ή να μην στέκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, επέλεξε να παραμείνει στη θέση του συνοδηγού στο Range Rover της.

Η παρουσία στο σόου έρχεται μετά την είδηση ότι η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε ένα μυστικό ταξίδι για να δει τα άλογά της αυτήν την εβδομάδα καθώς έχασε την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ χθες. Δεκατέσσερα από τα άλογά της λαμβάνουν μέρος στο ιππικό σόου αυτές τις ημέρες.

Πηγή: madata.gr