Βασίλισσα Ελισάβετ: Μακάβριο λάθος on air – Ανακοίνωσαν κατά λάθος το θάνατο της

0
41

Μακάβριο λάθος σε ζωντανή εκπομπή, όταν ανακοίνωσε το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Συγκεκριμενα ο  δημοσιογράφος που παρουσιάζει την εκπομπή Good Morning Britain, Άλαστερ Κάμπελ  κατά λάθος ανακοίνωσε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο δημοσιογράφος που παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή του ITV μαζί με τη Σουζάνα Ριντ, για την Εβδομάδα Ενημέρωσης για την Ψυχική Υγεία, έπαιρνε συνέντευξη από τον καλεσμένο τους Βίνι Τζόουνς όταν έκανε τη φραστική γκάφα.

 Λίγα λεπτά μετά αντιλήφθηκε το λάθος του και απολογήθηκε επειδή προκάλεσε σύγχυση στους τηλεθεατές τονίζοντας ότι μπέρδεψε τη βασίλισσα με τον πρίγκιπα Φίλιππο που πέθανε στις 9 Απριλίου στο Κάστρο Ουίνδσορ, στα 99 του χρόνια, “Μιλήσαμε πολύ για τον πρίγκιπα Φίλιππο μετά τον θάνατο της βασίλισσας” είπε ο Άλαστερ προκαλώντας αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου.

 Αφού πέρασαν μερικές στιγμές ο Άλαστερ διέκοψε τον καλεσμένο του για να διορθώσει: “Να πω κάτι, νομίζω ότι κατά λάθος ανακοίνωσα τον θάνατο της βασίλισσας. Εννοούσα τον πρίγκιπα Φίλιππο φυσικά!”.

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσες” είπε η συμπαρουσιάστριά του. Οι τηλεθεατές ωστόσο αιφνιδιάστηκαν από την πρότερη ανακοίνωση και έσπευσαν στα social media να υποδείξουν το λάθος. “Σύμφωνα με τον Άλαστερ Κάμπελ η βασίλισσα πέθανε” έγραψε ένας χρήστης του twitter με έναν άλλον να τελεί σε σύγχυση: “Δεν νομίζω να έχει πεθάνει η βασίλισσα”. ‘Έως το τέλος της εκπομπής ο Άλαστερ ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάζει άλλο την εκπομπή, κάτι που έκανε ειδικά για την εβδομάδα αυτή: “Πιστεύω ότι το ITV έκανε εξαιρετική δουλειά για την ψυχική υγεία” είπε ο παρουσιαστής.

Πηγή: madata.gr