Βελόπουλος εναντίον Τσιόδρα για τις μάσκες. Τα ακατοίκητα νησιά η λύση για την Μόρια

0
38

Για μία ακόμη φορά πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τάχθηκε κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά κάτω των 12 ετών, σε μία εποχή όπου η χώρα περνά νέα έξαρση στη διασπορά του κορονοϊού και όλοι οι επιστήμονες τονίζουν την αναγκαιότητα της χρήσης της προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία. «Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα, το λέω ξεκάθαρα. Αυτή είναι η άποψή μου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα ανέφερε: «Πώς θα πείσεις ένα παιδί 7-8 ετών να φοράει τόσες ώρες τη μάσκα; Εγώ ζήτησα τις μελέτες. Δεν έχω ξανακούσει για ασυμπτωματική ασθένεια. Δεν είμαι εδώ για να αμφισβητήσω την πανδημία. Αμφισβητώ τη μάσκα. Οι δηλώσεις Τσιόδρα και μάσκα είναι αντιφατικές. Λένε ψέματα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πριν τρεις μήνες λέγανε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες. Έχουν πάρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ».

Μάλιστα σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν το παιδί του προσβληθεί από κορονοϊό ακολουθώντας την συμβουλή του, να μη φορέσει δηλαδή μάσκα τι θα κάνει, απάντησε «Είπα την άποψή μου. Ας με διώξει η Πολιτεία, εγώ λέγω για το δικό μου το παιδί. Γιατί πρέπει να επιβληθεί ένα μέτρο για το οποίο δεν υπάρχουν μελέτες;» αναρωτήθηκε.

Δεν έχασε ευκαιρία ο πρόεδρος της ακροδεξιάς «Ελληνικής Λύσης» και με αφορμή την φωτιά στη Μόρια προχώρησε σε ένα ακόμα ρατσιστικό και εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα.
«Υποχρέωση…»

«Να μεταφερθούν όλοι στη Μακρόνησο και στην Γυάρο. Όλοι μα όλοι οι λαθρομετανάστες και από εκεί να απελαθούν τάχιστα. Και μάλιστα θεωρώ ότι στην Αριστερά είναι φιλάνθρωποι και ως ιδεολόγοι δεν θα πουν «όχι» να μεταφερθούν οι άνθρωποι ας πούμε σε αυτές τις περιοχές» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ψηφιακή σύνταξη-εξπρές για αγροτικές και χηρείας μέσω του ΑΤΛΑΣ

Μάλιστα υπερέβη εαυτόν ο Κυριάκος Βελόπουλος βαφτίζοντας το ρατσιστικό και εμφυλιοπολεμικό δηλητήριο που διοχετεύει στην κοινωνία μέσω των «πολιτικών θέσεών» του, ως «υποχρέωση της Ελλάδας»!

«Θεωρώ υποχρέωση της Ελλάδας να μεταφερθούν όλοι αυτοί στα ακατοίκητα νησιά. Είναι μια παροδική κατάσταση η Μακρόνησος και η Γυάρος. Δεν έχουμε δυστυχώς δομές και υποδομές. Και από εκεί και πέρα επειδή έχουμε κάνει μια ολόκληρη μελέτη εμείς, προτείνουμε -αυτή είναι η μελέτη που την δίνουμε και δωρεάν- να την δώσουμε στην κυβέρνηση για να κάνει δομές σε ακατοίκητα νησιά» σημείωσε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στοχοποιώντας για ακόμα μια φορά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους κατηγόρησε ότι «απέτρεψαν να σβηστεί η φωτιά. Απέτρεψαν τους πυροσβέστες από το να σβήσουν τη φωτιά».

Οι ακροδεξιές αυτές θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου άλλωστε ταιριάζουν γάντι με το σύνολο του ακροδεξιού του προγράμματος καθώς μόλις προχτές από το βήμα της Βουλής τάχθηκε κατά του εμβολίου για τον κοροναϊό, κατά της χρήσης της μάσκας με πρόσχημα τα παιδιά των μικρών ηλικιών, φλερτάροντας ουσιαστικά με όλο το συρφετό των «απόψεων» που περιλαμβάνει μέχρι και τους αρνητές της ύπαρξης του κοροναϊού.

Πηγή: madata.gr