Βιντεοσκόπησε τις προσωπικές τους στιγμές και τις ανέβασε στο διαδίκτυο

0
82

Κάποια στιγμή με ενημερώνουν κάποιοι γνωστοί ότι υπάρχει ένα βίντεο σε ένα σαιτ με ακατάλληλο περιεχόμενο, το οποίο μάλλον είσαι εσύ. Στη πορεία βγήκαν πάρα πολλά βίντεο, άλλα τα διαγράψαμε 

Συγκλονίζει η εξομολόγηση στο MEGA της 48χρονης γυναίκας που είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές να γίνονται βορά στο διαδίκτυο από τον πρώην σύντροφό της, εν αγνοία της.

Η γυναίκα μην μπορώντας να φανταστεί τι θα ακολουθήσει, δέχθηκε να βιντεοσκοπήσει ο τότε ερωτικός της σύντροφος τις προσωπικές τους στιγμές, με τον όρο ότι δε θα διαρρεύσουν.

«Το πιο άσχημο για μένα το οποίο δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτα, είναι ότι φαίνεται καθαρά το πρόσωπο μου σε ένα βίντεο, καθαρότατα. Υποτίθεται ότι θα το κρατούσε να το βλέπει όταν εγώ απουσιάζω και στη συνέχεια θα το διέγραφε».

Ο 46χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, απόφαση στην οποία άσκησε έφεση. Το θύμα ζητάει την αυστηροποίηση των ποινών.

«Αποσύρθηκα κοινωνικά, πολλά νεύρα, πολύ άγχος, αποσύρθηκα και ψυχικά τελείως, κατάπεσα, δεν είχα όρεξη για τίποτα. Το κράτος πρέπει κάτι να κάνει να μεριμνήσει».

«Διέρρευσε τις φωτογραφίες μου»
Σοκ προκαλεί και η καταγγελία μίας 22χρονης η οποία λέει ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης από γνωστό δικηγόρο όταν ήταν 14 και διέρρευσε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

«Το έγκλημα δεν το έχουμε κάνεις εμείς. Είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε με τη θέληση μας είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε επειδή μας εκβίασαν, όπως στη δίκη μου περίπτωση, μπορούν να χαθούν από το σκοτεινό ίντερνετ».

Η 22χρονη έχει μηνύσει τον δικηγόρο και εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: madata.gr