Βόλος: Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του στην κοιλιά επειδή κάπνιζε – H κατάθεση της 39χρονης

0
79

Το γεγονός ότι η 39χρονη σύζυγός του κάπνιζε ενώ ήταν στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης και ο 43χρονος άνδρας την απώθησε την ώρα που προσπάθησε να της πάρει το πακέτο τσιγάρων που κρατούσε, ήταν η αιτία διαπληκτισμού του ζευγαριού στον Αλμυρό το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, στο πλαίσιο της Αυτόφωρης διαδικασίας, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας της μάρτυρα (συζύγου του) που δεν είχε πάρει ακόμη εξιτήριο από το Νοσοκομείο, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα σωματικής βλάβης από πρόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα παραδέχτηκε ότι μάλωσε με τον σύζυγό της, διότι κάπνιζε και κατέθεσε ότι την έσπρωξε και της χτύπησε την κοιλιά με το χέρι, προσπαθώντας να της πάρει τα τσιγάρα που είχε στο χέρι, ενώ η ίδια, είπε ότι στην προσπάθειά της να τον αποφύγει έπεσε στο κρεβάτι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος κατάθεσε ότι την κυνηγούσε για να της πάρει τα τσιγάρα από το χέρι, την ακούμπησε κατά λάθος στην κοιλιά και η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι.

Η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο, όπου έγιναν εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο που κυοφορεί ήταν καλά στην υγεία του, η ίδια δεν έφερε κάποιο τραύμα και έμεινε προληπτικά για νοσηλεία.
Στο Νοσοκομείο μαζί με τη γυναίκα έμεινε και το μωρό της οικογένειας, ηλικίας 20 μηνών, γιατί δεν είχε που να μείνει, όταν συνελήφθη ο άνδρας και δεν θα κινηθεί κάποια διαδικασία από την Εισαγγελία.
Το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Πηγή: madata.gr