Βόλος: Οδηγός μπήκε μεθυσμένος στην εθνική οδό και σταμάτησε σε πάρκινγκ για να κοιμηθεί

0
31

Γλίτωσε τα χειρότερα τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι οδηγού που βρέθηκαν στο δρόμο του. Ο λόγος για ένα μεθυσμένο οδηγό που έπιασε τιμόνι…

 
«Οκτάρια» με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό έκανε προχθές το βράδυ 43χρονος, προκαλώντας κινδύνους στην κυκλοφορία. Διερχόμενοι οδηγοί παρατήρησαν την περίεργη πορεία που ακολουθούσε το όχημα και ενημέρωσαν την αστυνομία, πριν σημειωθεί ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο οδηγός που κινούταν με το όχημά του στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, υπό την επήρεια αλκοόλ, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, πριν τελικώς αποφασίσει να σταματήσει σε πάρκινγκ επί της εθνικής οδού, στο ύψος περίπου του Βελεστίνου.

Εκεί τον βρήκαν αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βόλου να κοιμάται. Εκαναν έλεγχο των εγγράφων του 43χρονου και τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ. Η πρώτη μέτρηση έδειξε περιεκτικότητα αλκοόλ 1,12mgr/lt και η δεύτερη 1,01mg/lt και συνελήφθη, στις δέκα περίπου το βράδυ.

Πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο και χθες, νηφάλιος… πλέον, παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Βόλου.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε πιει. Μάλιστα όπως φέρεται να κατέθεσε, κατάλαβε και ο ίδιος ότι πήγαινε καλά με το αυτοκίνητό του και σταμάτησε στο πάρκινγκ για να κοιμηθεί και να συνέλθει πριν συνεχίσει τη διαδρομή του. Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο.

Πηγή: madata.gr