Βόμβα στο Μπάκιγχαμ: 55χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Καρόλου και την Καμίλας

0
23

Σαν κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει στα ανάκτορα η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχουν γιο.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος Σάιμον Ντοράντ Ντέι δηλώνει σίγουρος ότι είναι γονείς του και μάλιστα για να αποδείξει τον ισχυρισμό του, αναρτά συχνά στο Facebook φωτογραφίες που σύμφωνα με τον ίδιο αποδεικνύουν την ομοιότητά του με το πριγκιπικό ζεύγος.

Στην τελευταία του ανάρτηση αντιπαραθέτει δύο φωτογραφίες του με δύο φωτογραφίες της Δούκισσας της Κορνουάλης και γράφει: «Εάν δεν το βλέπετε τώρα τότε στ’ αλήθεια δεν κοιτάτε καν».

Αρκετοί από τους ακολούθους του φαίνεται ότι έχουν πειστεί με έναν εξ’ αυτών να σχολιάζει πως «τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα». Άλλοι απαντούν ότι δείχνει «ίδιος με τη μητέρα του» και πως «η ομοιότητα είναι τρελή, παρότι νομίζω ότι έχεις τη μύτη του Καρόλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντοράντ Ντέι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε από οικογένεια με σχέσεις με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Οι θετοί παππούδες του ήταν οι Ουίνιφρεντ και Έρνεστ Μπόουλερ που αμφότεροι είχαν εργαστεί για την Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο 55χρονος, που τώρα ζει στην Αυστραλία, ισχυρίζεται ότι η γιαγιά του, του αποκάλυψε ότι είναι γιος του Καρόλου και της Καμίλα. Πάντως από το παλάτι δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τους ισχυρισμούς του.  Έχει επίσης προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας για να αναγκάσει το πριγκιπικό ζεύγος να δεχθούν να γίνει τεστ DNA.

Πηγή: madata.gr