Βρετανία: Δίδυμες αδερφές πέθαναν από κορονόϊό με τρεις ημέρες διαφορά

0
114

Η Κέιτι και η Έμα Ντέιβις ήταν μόλις 37 ετών

Η οικογένεια Ντέιβις στο Σαουθάμπτον της Μεγάλης Βρετανίας βιώνει μία ανείπτωη τραγωδία. Η Ζόι Ντέιβις έκανε γνωστό πως οι 37χρονες δίδυμες αδερφές της, Κέιτι και Έμα, έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάρκεια τριών ημερών, έχοντας προσβληθεί και οι δύο από τον κορωνοϊό.

Η νοσοκόμα για παιδιά, Κέιτ Ντέιβις έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περαμένης Τρίτης (21/4) στο Southampton General Hospital, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (24/4), έχασε τη μάχη με την νόσο η δίδυμη αδερφή της, Έμα, που είχε εργαστεί και αυτή στο ίδιο νοσοκομείο για εννέα χρόνια και είχε αποχωρήσει το 2013.

“Πάντα έλεγαν πως ήρθαν στον κόσμο μαζί και ότι θα έφευγαν μαζί. Είχαν και άλλα προβλήματα υγείας και δεν αισθάνονταν καλά εδώ και αρκετό διάστημα. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο ξεχωριστές ήταν για μένα. Το μόνο που ήθελαν ήταν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους. Από τότε που ήταν νέες, προσποιούνταν πως ήταν γιατρίνες και νοσοκόμες που θεράπευαν τις κούκλες της. Έδιναν τα πάντα για τους ασθενείς τους που πρόσεχαν. Ήταν εξαιρετικές. Δεν μου φαίνεται όλο αυτό αληθινό”, δήλωσε η Ζόι Ντέιβις.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, συνολικά 50 άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό της Μεγάλης Βρετανίας έχουν χάσει τη ζωή τους χτυπημένα από τον κορωνοϊό.

e-radio

Πηγή: madata.gr