Ξαναχτυπούν οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος – Στο Κιλκίς με επιστολή τους απειλούν τον δήμαρχο

0
48

Ακάθεκτοι συνεχίζουν την δράση τους οι ,Θεματοφύλακες του Συντάγματος, με νέες επιστολές, επιτάξεις και απειλές για ένοπλο αγώνα!
Αυτή τη φορά εμφανίστηκαν στο Κιλκίς και με επιστολή τους απειλούν τον δήμαρχο και τοπικούς φορείς κατηγορώντας τους για παραβίαση του Συντάγματος και αξιόποινες πράξεις!

Μεταξύ άλλων κατηγορούν τον δήμαρχο για εσχάτη προδοσία, για την παράδοση του ονόματος Μακεδονία, για την εγκατάσταση μεταναστών την περιοχή και για ανέγερση τεμενών και τζαμιών.

Με το γνωστό τους ακραίο και φασιστικό τρόπο, απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους αν δεν τους υπακούσουν οι τοπικοι άρχοντες.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, πίσω από το επιστολή είναι ένας κάτοικος της περιοχής που μάλιστα πριν εκτοξεύσει τις απειλές του πήρε και αριθμό πρωτοκόλλου.

Την ίδια ώρα στην Κρήτη οι «Αυτόχθονες ιθαγενείς» απειλούν γιατρούς και δημοσία νοσοκομεία για προδοσία, απειλώντας τους με φυλακή και αφαίρεση ιθαγένειας, λόγω των εμβολίων και των μέτρων της πανδημίας.

Υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια έχουν στόχο να αλλοιώσουν το DNA των ελλήνων, κρύβονται πίσω από θεωρίες συνομωσίας, προβάλλοντας τις ακραίες και φασιστικές τους απόψεις.

Μάλιστα, με πρόσχημα την κατάλυση του Συντάγματος απειλούν με ένοπλο αγώνα και διδακτορικού τύπου ανάληψη της εξουσίας.

megatv

Πηγή: madata.gr