Ξεσπά η νονά της Τζωρτζίνας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Μου έλεγε ότι όλα είναι καθαρά

0
30

Μου είναι αδιανόητο ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο. Βρίσκομαι σε σοκ. Είμαι συντετριμμένη, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η μάνα κάνει κακό στο παιδί. Δεν γίνεται η μάνα να κάνει κακό στο παιδί… δεν γίνεται. Ήμουν σίγουρη, επειδή η μάνα ήταν δίπλα. Ότι το παιδί είναι προστατευμένο και είναι ασφαλές, δήλωσε η νονά της Τζωρτζίνας στον ΑΝΤ1.

Ξεσπά η νονά της Τζωρτζίνας, αναφερόμενη στην Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας πως την κάλεσε πριν από μία εβδομάδα και αποκαλύπτει τον διάλογό τους. Με κάλεσε μία εβδομάδα πριν και μου είπε ότι: ‘είναι όλα καθαρά, μείνε ήσυχη, είναι όλα καθαρά. Και της λέω δεν φοβόμουν τίποτα, δεν φοβόμουν κάτι, δεν θεωρώ πως κάποιος έχει σκοτώσει το παιδί. ‘Ε ναι… Αυτό σου λέω μου λέει. Και πρόσθεσε: ‘Τελικά δεν είναι το έγκλημα του αιώνα!’, τόνισε η γυναίκα.

 Η γυναίκα μίλησε με δάκρυα στα μάτια στον ΑΝΤ1. Θα τη ρώταγα… γιατί μου έκανες τέτοιο κακό; Αυτή η απορία βαραίνει την φίλη του ζευγαριού που είχε αναλάβει τον ρόλο της νονάς της Τζωρτζίνας. Η γυναίκα στάθηκε κοντά στην οικογένεια αυτά τα χρόνια και έζησε από κοντά τις τραγωδίες, όταν το ένα κοριτσάκι πέθαινε μετά το άλλο.

Πώς μπορεί να μου έχει προξενήσει τόσο πόνο;  Η νονά της Τζωρτζίνας ξέσπασε κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Το άτυχο κοριτσάκι ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα. Ο θάνατός της αποτέλεσε και την αφορμή ώστε να παρέμβει η Εισαγγελία και η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Η νονά μιλούσε στο τηλέφωνο με την 33χρονη μάνα, όταν άκουσε να χτυπά το μηχάνημα υποστήριξης από το δωμάτιο νοσηλείας, ζητώντας την να φωνάξει τους γιατρούς. Λίγο μετά, το κοριτσάκι κατέληξε.

“Υπάρχει λόγος μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Μπορεί μια μάνα να έχει σκοτώσει το παιδί της; Και γιατί… Πώς μπορεί να μου έχει προξενήσει εμένα τόσο πόνο; Γιατί ένα χρόνο γι’ αυτό το παιδί έκλαιγα κάθε ημέρα”, ξέσπασε η νονά της Τζωρτζίνας.

“Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου παιδί και ταράχτηκα σαν να ήταν το δικό μου παιδί εκείνη την ώρα. Φυσικά δεν μπορούσα να διανοηθώ τι είχε επέμβει και χτυπούσε το μηχάνημα του παιδιού”, κατέληξε.

Η γυναίκα είναι πιθανόν να κληθεί από τις Αρχές ώστε να δώσει κατάθεση για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Πηγή: madata.gr