Ξυπνά νεραιδουλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός

0
49

Απέραντη είναι η θλίψη για την 7χρονη Αναστασία την ανιψιά της Έρρικας Πρεζεκάκου η οποία τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από μιας σπάνιας μορφής επιθετικού παιδικού καρκίνου.

Οι γονείς της κάνουν κουράγιο και προσπαθούν να αντέξουν την απώλεια της μονάκριβης κορούλας τους, που πάλεψε γενναία με μια άνιση ασθένεια.

Πριν λίγες ώρες η μητέρα της, Ξένια Πρεζεράκου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook. 

Η ανάρτηση της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας

Ποιο ριζικό με στοίχειωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου;

 Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι άνθρωποι, νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδράχτι…

 Θα μείνει αιώνια ξαπλωτή μιας μάγισσας κατάρα.

 Ξυπνά νεραιδούλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια .

 Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου. Καλό ταξίδι αστέρι μου .. Σε αγαπάμε πολύ.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της, ο μπαμπάς της, Ηλίας Τριανταφυλλάκης, είχε γράψει μερικά συγκλονιστικά στάδια για τη δύσκολη μάχη που έδωσε η κορούλα του με την ασθένεια.

Η μικρή Αναστασία είχε μπει μέσα στις καρδιές των Ελλήνων, οι οποίοι στήριξαν τη χρηματική προσπάθεια για να πάει στις ΗΠΑ, σε μια κλινική με μεγάλη εξειδίκευση στη συγκεκριμένη ασθένεια.

Οι γονείς της, Ηλίας Τριανταφυλλάκης και Ξένια Πρεζεράκου, η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου και ολόκληρο το πανελλήνιο θρηνεί για τον πρόωρο χαμό της…

Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα της:

Πηγή: madata.gr