Υδραυλικός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πελάτισσα του μέσα στο μπάνιο, επειδή του ζήτησε σκόντο

0
61

Η νοσοκόμα Inna Murzaeva από το Καζακστάν φεύγοντας από το σπίτι για να πάει στη βάρδια της στο νοσοκομείο, άκουσε έναν θόρυβο από το μπάνιο. Δεν είχε προλάβει να φτάσει στην πόρτα όταν διαπίστωσε ότι όλο το σπίτι είχε γεμίσει νερά. 

Όσο και εάν προσπαθούσε δεν έβρισκε κάποιον υδραυλικό. Οι σωληνώσεις είχαν διαλυθεί και έπρεπε επειγόντως να βρει μια λύση. Τελικά έψαξε στο ίντερνετ και κάλεσε ένα υδραυλικό που βρήκε εκεί. 

Τον περίμενε λίγη ώρα στο σπίτι και όταν έφτασε εκείνος στρώθηκε στη δουλειά. Δεν είχαν συζητήσει για την τιμή και όταν ήρθε η ώρα  Inna του ζήτησε να της κάνει σκόντο. Αντί απαντήσεως ο υδραυλικός έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι από την τσάντα με τα εργαλεία και την έσφαξε επάνω στη λεκάνη μέσα στο μπάνιο. Από τις φωνές της ανησύχησε η ηλικιωμένη  μητέρα της νοσοκόμας η οποία έσπευσε στο μπάνιο να δει τι γινόταν. Πρόλαβε να δει μόνο τα αίματα. Ο υδραυλικός της επιτέθηκε και την κάρφωσε και εκείνη μέχρι θανάτου. 

Βγαίνοντας από το διαμέρισμα ο υδραυλικός συνάντησε τυχαία έναν γείτονα ο οποίος μόλις τον είδε μέσα στα αίματα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Ο υδραυλικός δολοφόνος δεν του έδωσε δεύτερη ευκαιρία. Του έκοψε πέρα για πέρα το λαιμό. 

Στη συνέχεια εξαφανίσθηκε. Η αστυνομία της πόλης Αλμάτι βρίσκεται στα τυφλά, αφού κανείς δεν ξέρει να δώσει πληροφορίες. Περιμένουν λύση να δώσει το κινητό τηλέφωνο της Inna από το οποίο μπήκε στο ίντερνετ και έψαξε το δολοφόνο της 

topontiki

Πηγή: madata.gr