Υπόθεση Μαρκέλλας: Αν υπάρχει παιδική πορνογραφία, θα παραιτηθώ

0
84

Δριμεία επίθεση στον συνήγορο της 10χρονης, Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο συνήγορος της 44χρονης, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι υπήρξε πρόταση συμβιβασμού σπεύδοντας να εξηγήσει ποιος ήταν ο επιχειρηματίας και πώς έχουν – κατά τον ίδιο- τα πράγματα.

Οκ. Κούγιας διέπραξε ένα σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, δημοσιοποίησε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας» και εξήγησε ότι πήρε τηλέφωνο τον ποινικολόγο για τα όσα προσβλητικά λόγια είπε για εκείνον.

«Είδα αυτήν την απέραντη ηθικολογία και μάλιστα εν απουσία μου, δεν τη δέχομαι από ένα συνάδελφο που υπερασπίστηκε τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, τον δολοφόνο του Γρηγορόπουλου. Θα έχουμε βεντέτα και δεν φοβάμαι να τον αντιμετωπίσω και θα του πω και κάτι: Με δικηγόρο που έχει σπουδάσει στη Γερμανία γερμανικό ποινικό δίκαιο να μην τα βάζει. Είναι αναξιοπρεπέστατο από έναν δικηγόρο της εμβέλειας του κ. Κούγια που εγώ τον έχω πρότυπό μου να βγαίνει και να λέει ότι έκανα οικονομική πρόταση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας, ο οποίος εν συνεχεία υποστήριξε πως θα παραιτηθεί από συνήγορος της 33χρονης εάν αποδειχτεί ότι πίσω της κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Πηγή: madata.gr