Ζάκυνθος: Επτά οι προσαχθέντες για τη δολοφονία της συζύγου Κορφιάτη

0
32

Συνεχίζονται οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της 37χρονης ξενοδόχου Χ.Κ και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της, Διονύση Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος τότε είχε τραυματιστεί, πριν εν τέλει εκτελεστεί και ο ίδιος τον περασμένο μήνα, μέσα σε γραφείο στο κέντρο της Ζακύνθου.

Οι αρχές εξετάζουν επτά υπόπτους, καθώς στις έξι προσαγωγές προστέθηκε άλλο ένα άτομο, το οποίο προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές.

Σχετικά με τους πρώτους έξι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρία άτομα από τη Ζάκυνθο, δύο από την Αττική και ένα από την περιοχή του Πύργου Ηλείας. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των προσαχθέντων συγκαταλέγονται δύο άτομα τα οποία είχε «δείξει» ο Κορφιάτης στη μηνυτήρια αναφορά του μετά την επίθεση που οδήγησε στον θάνατο της συζύγου του. 

Πρώτον, ένας απόστρατος αστυνομικός, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ηθική αυτουργία σε ληστεία, αποφυλακιζόμενος, μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν τη δεύτερη δολοφονική επίθεση, κατά του ίδιου του Κορφιάτη. 

Δεύτερον, ένας άνδρας που εργαζόταν ως σωματοφύλακας εφοπλιστή. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής και του εφοπλιστή στην υπόθεση, ενδεχομένως επιτελώντας «υποβοηθητικό ρόλο». 

Ζάκυνθος: Παράνομες μεθόδους προανάκρισης για τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη καταγγέλλει ο Κούγιας
καθημερινή

Πηγή: madata.gr